Rólunk

Az Emerald Hostess a …………. Recruitment Agency hostess divíziója.

Az Emerald Hostess exkluzív, nemzetközi szinten is elismert hostess ügynökség.
Üzleti és privát hostess multi-szervíz szolgáltatásaink elérhetők a világ leggazdagabb, legvagyonosabb városaiban (London – Egyesült Királyság,
New York City, Dubai, Tokió, Hong Kong, Szingapúr, …) és a világ különlegesen érdekes, szép helyszínein.

Az Emerald Hostess Ügynökség székhelye London, kiemelt tevékenységi területe London és az Egyesült Királyság.

London és az Egyesült Királyság páratlan lehetőségek kínál a luxus hostess munkákra.
Legyen az egy esemény (Ascot Derby, tenisztorna Wimbledon, Goodwood Festival of Speed, …), a high-end designer divat márkák kiskereskedelme (luxus áruházak – Harrods, Harvey Nichols, Selfridges, Fenwick of Bond Steet, …), a vendéglátás – luxus hotelek és Michelin-csillagos fine dining éttermek (Londonban található a világon a legtöbb 5 csillagos hotel – The Savoy, Mandarin Oriental, Hyde Park, The Dorchester, Ritz London, …, és 71 Michelin-csillagos étterem, közöttük a Gordon Ramsay étterem).

Ismerjük a luxus világ trendjeit és a luxus világ változó kihívásait.
Hostesseink személyes kiválasztása, a megszerzett tapasztalat, a fejlett képességek és készségek garanciát nyújtanak arra, hogy a luxus piac magas igényeinek az Emerald hostess megfeleljen.
Kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre, a személyre szabott szolgáltatásokra és a személyes kapcsolatokra.

Az Emerald Hostess ismeri a csúcsminőségű luxus szolgáltatás meghatározó tényezőit, mint a “wow” hatás, a pozitív interakció, az ügyfél-elégedettség… Fejlett személyzeti kompetenciákkal biztosítjuk ügyfeleink részére a versenyelőnyt, az egyedülálló testre-szabott élményt.

Rugalmas és magasan motivált hostesseket biztosítunk a luxus piac következő területein:
Kiskereskedelmi Értékesítés és Promóció (beauty, womenswear, jewellery, interiors, department stores, deigner brand stores…), Vendéglátás (hospitality, hotels & resorts, restaurants…),
Luxus VIP Szolgáltatások (personal guided tours, activities…), Luxus Események, Rendezvények (üzleti, kulturális, sport, privát…).

Emerald Hostess – Testre szabott, Magas minőségű hostess szolgáltatások
Minden hostess szolgáltatásunk az ügyfeleink kiemelt igényeihez igazodik, ügyfeleinknek folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk. Ügyfeleink többsége újra és újra az Emerald Hostess szolgáltatásait választják, lehetővé teszik számunkra, hogy teljes mértékben megértsük elvárásaikat és céljaikat.
Emlékezetes és tartós élményeket hozunk létre.

A minden részletre kiterjedő figyelem, a kompromisszumok nélküli minőségi hozzálássunk biztosítja, hogy a hostess munkáink minden területen kivételesen magas színvonalúak.
Az Emerald Hostess rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel, hogy ügyfelei részére egyedi, különleges és emlékezetes szolgáltatást nyújtson.

Az Emerald Hostess Ügynökség rugalmasan alkalmazkodik a gyorsan változó kihívásokhoz és igényekhez.
Fejlett kompetencia alapú hostess programokkal folyamatosan képezzük a hostesseinket, kiemelten kezeljük a kommunikációs, a proaktív képességek és az érzelmi intelligencia magas szintű fejlesztését. Célunk, hogy fejlesszük a hostess szolgáltatásunk színvonalát és komplex kreatív megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

Az Emerald hostessek gyönyörűek és fantasztikusak.
Divatos nők, kifinomult stílusérzékkel és nőies bájjal, az Emerald hostessek minden helyzetben és minden időben bámulatosak.
Ugyanakkor nagyon figyelmesek, szórakoztatóak és empatikusak, legyen bármilyen feladat – rájuk mindig számítani lehet.

Amikor megáll a levegő!
Élmény velük a társaság, lenyűgöző és egyedi személyiségek, árad belőlük a jókedv, a jólét, a jól-ápoltság és a vonzó nőiesség.
Az Emerald hostess különleges, páratlan (unique) személyiség, az ideális külső adottságai és a belső készségei, képességei teszik lehetővé, hogy kitűnjön a hostess munkában.

Az Emerald hostess minden helyzetben képes a legjobbat kihozni önmagából!