Jelentkezz

Az Emerald Hostess vezető hostess ügynökség, ügyfelei a nemzetközi luxus piac vezető márkái, ismert vállalkozása.
Az Emerald specializális tapasztalatokkal, egy különleges hostess portfólióval támogatja a luxus piac szereplőit a kövekező kiemelt területeken: luxus kiskereskedelem (áruházak, márka üzletek, …), luxus vendéglátás (szállodák, éttermek, …), luxus események és rendezvények, luxus életmód.

Az Emerald Hostess szolgáltatásai elérhetők a világ divat és luxus fővárosaiban, az Emerald kiemelt szolgáltatási területe London és az Egyesült Királyság. Az Emerald hostess dijai megegyeznek a meghatározó nemzetközi hostess díjakkal: az átlagos hostess díj: £10- £12 (angol font)/óra, (3.600 Ft/óra – 4.300 Ft/óra, 360 Ft/£ árfolyamon számolva)

Jelentkezz Emerald Hostessnek,
ha inspirál a luxus életmód, ha inspirálnak a magas minőségű high-end termékek, ha szenvedélyesen érdekel a divat, a szépségápolás!

Az Emerald a fantasztikus női hostess portfólióját az ügyfelek változó igényeit követve folyamatosan fejleszti.

Kérjük, hogy a jelentkezés elött ismerkedj meg az Emerald Hostess ügynökséggel!
A weblapon sok információt találsz a célkitűzéseinkről, a hostess munkákról, a hostess munkák követelményeiről, a sikeres hostess személyes kompetenciáiról, a hostess képességekről és készségekről.
A sikeres hostess munkához szükséged van bizonyos alap készségekre, képességekre!

Soft skills – a puha faktorok
A hostess munkák általános jellemzője, hogy az ügyfelek előnyben részesítik a hostess viselkedését, személyes tulajdonságait és attitűdjeit, mint az elméleti és gyakorlati ismereteket (szakképzettség, szakmai tapasztalat, …).
A soft skills (puha faktorok) magukban foglalják többek között a kommunikációs készséget, a szervezőképességet, a flexibilitást, a mobilitást, az érzelmi intelligenciát, a motiválhatóságot és a kreativitást.

Alkalmas vagy hostess munkakörre, akkor is ha nincs szakmai végzettséged (szakképzettség, bizonyítvány, szakmai tapasztalat), és csak iskolai végzettséggel rendelkezel (érettségi, egyetem, folyamatban lévő egyetemi tanulmányok, …)!
Egy fontos kivétel viszont van, ha a hostess munkakör betöltéséhez idegennyelv tudásra van szükség – ez hard faktor, és a szükséges kritérium a nyelvizsga bizonyítvány)!

Várjuk jelentkezésedet, ha érettségivel, felsőfokú diplomával rendelkezel vagy jelenleg egyetemi hallgató vagy.
A szakképzetség (kereskedelmi, vendéglátóipari, idegenforgalmi, …) előnyt jelenhet speciális hostess munkák esetén (értékesítés, vendéglátás, …).

Az Emerald Hostess kiemelt követelményei
* Életkor: betöltött minimum 18 év
* Az angol vagy más idegen nyelv magasszintű ismerete (szóbeli és írásbeli)

* Az Emerald Hostess sikeres szolgáltatásainak kulcseleme a fejlett non-verbális kommunikáció, melynek központi és alapvető összetevője pld. a különlegesen jó megjelenés és kisugárzás, a szép arcvonások, a szép haj, az elegáns kifinomult mozgás, az ellenállhatatlan személyiség, … (amikor megáll a levegő effektus).

* Küldj magadról nagyon természetes fotókat (arc, portré, egész alakos). Ne küldj szelfi fotókat!
Tippek a fotók készítéséhez
A fotók készülhetnek okos telefonnal vagy digitális fényképezőgéppel. Legjobb, ha külső helyszinen készülnek a fotók, legyen sok fény és válasz semleges világos hátteret. A legfontosabb tippünk: mosolyogj!
Nem szükséges, hogy legyen profi fotó portfóliód! Természetesen, ha vannak professzionális fotóid, akkor küldj profi fotókat is.