Debrecen

Az Emerald Hostess Ügynökség a luxus piac vezető nemzetközi hostess ügynöksége.
Hostesseink dolgoznak a világ nagyvárosaiban, luxus áruházakban, szállodákban, fine dining éttermekben, luxus rendezvényeken, eseményeken, …

A hostess munkák nagyszerű karrier és kitűnő nemzetközi tapasztalatszerzési lehetőségeket kínálnak.
Az Emerald Hostess folyamatosan keress tehetséges hostess jelenezőket a luxus piac vezető márkái, ügyfelei részére. Jelentkezz!

Az Emerald Hostess Debrecen városban és vonzáskörzetében (Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Hajdúnánás, Hajdúhadház, …) keres tehetséges jelentkezőket.

Jelentkezz, ha érdekel, inspirál a hostess munka és szenvedélyesen érdekel a luxus piac (divat és szépség, a vendéglátás, a rendezvények, …)! Várjuk fiatal pályakezdők, egyetemi és főiskolai hallgatók, főállású hostessek jelentkezését!

A hostess munka az egyik legkeresettebb munkakör, mert általában nem követelmény a szakképzettség, a szakmai tapasztalat (hard skills), a lényeges követelmények közé a soft skills (lágy készségek) elemek tartoznak.

Az álláshirdetésekben – pozitív együttműködés, asszertív viselkedés, jó kommunikáció, hatékony prezentáció, csapatépítés, konfliktuskezelés, motiváció, problémamegoldó képesség, non-verbális kommunikáció, feltünően jó megjelenés, önértékelés, önismeret, stb. kifejezésekkel találkozhatsz – ezek mind soft skills követelmények.

A jó hír, hogy a soft skills elemek tanulhatók és fejleszthetők!
Számtalan könyv és soft skill tréning létezik, melyekkel finomíthatod és bővítheted képességeidet és készségeidet.

Az információs technológia terjedése hatékony lehetőséget teremt az ügyfél szokások, preferenciák rugalmas követésére, az ügyfél problémák gyors rendezésére, a kínálat tökélesítésére, egyedi testre-szabott ajánlatok fogalmazására, …

A luxus piacon az IT technológián alapuló ügyfélkapcsolatok (internet, közösségi média, …) mellett felértékelődtek a szemtől-szembe személyes kapcsolatok. A kizárólagos, az egyedülálló ügyfél élmény – a bizalom, a méltányosság, az elkötelezettség, a lojalitás – nehezen érhető el személyes kontaktusok, személyes találkozások, szimpátiák, emberi és pszichológiai tényezők nélkül.

A szemtől-szembe (face-to-face) kapcsolatoknál a lebilincselő első benyomás, a wow hatás meghatározó jelentőséggel bír.
A wow effect az ámulat és az öröm olyan pillanata, amelyben mindenki kedvét leli.
A wow pillanatban az Emerald hostess lenyűgöző és különleges, az ügyfél egy felejthetetlen pillanatot, élményt él át.

Az első benyomás lényegét a hostess külső és belső tulajdonságai teremtik meg (kisugárzás, ideális szép arc, frizura, ápoltság, stílus, feltűnően jó megjelenés, mosoly, pozitív testbeszéd, természetesség, …)

Jelentkezz!
A soft skills készségekkel lehet, hogy rendelkezel, de ha nem rendelkezel az se baj, ingyenes online vagy személyes készségfejlesztő tréningeinken, programokon felkészítünk az igényes, kimagasló hostess feladatokra.

Ismerd meg a luxus piacot, a legigényesebb piacot!

A luxus piac évi 5-7 százalékos növekedéssel még a gazdasági visszaesések idején is tartósan növekszik. A piac egyik lényeges jellemzője, hogy nem árérzékeny – az ügyfelek (vásárlók, fogyasztók) döntéseit nem az ár, hanem a kapott szolgáltatás színvonala határozza meg (nem racionális döntést hoznak, hanem szubjektív, érzelmi döntést). A luxus piacon a siker kulcsa az ügyfél-elégedettség, a minél magasabb szintű egyedülálló és időtlen élmény, ügyfélélmény biztosítása.

* Hostess a luxus piacon
A hostess munka ma már szakma – a hostess személyes szolgáltatások a luxus piac minőségi színvonalát emelik, hozzájárulnak a magas-szintű rendkívüli ügyfél élményhez, az ügyfél-elégedettséghez.

A luxus piacon felértékelődtek a testre-szabott, az ügyfél egyéni igényeihez leginkább illeszkedő szolgáltatások, az élményteremtő szolgáltatások.
Magasabb minőségű élményt biztosíthatunk pld. az ügyféllel kialakított személyes interakcióval, vonzerővel, fejlett érzelmi intelligenciával, …
A sikeres hostess – ügyfél interakcióhoz a hostessnek rendelkeznie kell kifinomult készségekkel és képességekkel (jó kommunikációs készség, a társas élet helyes ismerete, figyelem, empátia, … ).

Az Emerald Hostess megérti a luxus ügyfelei magas-szintű igényeit és elvárásait.
Felkészült és képzett hostesseink képesek a hostess feladatok elkötelezett, hatékony, szenvedélyes és motivált teljesítésére.
Az Emerald Hostess Ügynökség prémium minőségű hostess szolgáltatásával színvonalat teremt, flexibilisen alkalmazkodik a luxus világ folyamatosan növekvő igényeihez. Kifinomult és sikeres hostess szolgáltatásaink segítségével képesek vagyunk az egyedi, különleges ügyfélélmény biztosítására.

5 tipp, hogy sikeres hostess legyél!
1. Hatékony Kommunikáció
A hostess képes befolyásolni az ügyfelet. Egyszerűen úgy, hogy harmonikus kapcsolatot épít ki az ügyféllel. Ahhoz, hogy kapcsolódni tudjunk másokhoz, jól kell tudni kommunikálni.

A kommunikáció magas-szinten már művészet, amely gyakorlással fejleszthető.
A hatékony kommunikáció kiváló lehetőséget kínál saját gondolataid átadására és a másik fél megértésére!
Változtass a kommunikációdon és a környezeted is megváltozik körülötted!

2. Az első benyomás (a hostessről alkotott kép)
Az ügyfél élmény meghatározó része, nem kapsz második esélyt!
Személyes találkozás esetén csak négy másodpercre van szükség, mielőtt megszületne a végleges döntés.
A külső, a mosoly, az öltözék már beszél a hostess helyett.
Minél egységesebb és rendezettebb a hostess megjelenése, annál pozitívabb benyomást képes kelteni.

* Jó megjelenés – bizalmat kelt az ügyfélben, tudat alatt sikeresebbnek és okosabbnak is gondolja a hostesst.
Igényes és jó a megjelenés, ha a hostess minden apró részletre odafigyel. A jólöltözöttség sikeresebbé tesz.
* Arc – az arcot figyeljük a legtöbbet, ez az a testrész, amit a legtüzetesebben megnézünk.
A magabiztosságot sugárzó mosoly, a szolid smink, a megfelelő frizura mind-mind a pozitív képet erősíti.
A szemkontaktus fenntartásával a hostess kifejezi, hogy a teljes figyelme az ügyfél felé irányul.
* Mosolyogj – a természetesen őszinte és barátságos mosoly a pozitív első benyomás kialakításához nagymértékben hozzájárul.
* Elegancia és Stílus
A stílusodnak kell tükröznie, hogy igazából ki is vagy. Hiteles stílus és hiteles első bemutatkozás, ezzel az ügyfél bizalma is könnyebben elnyerhető.
A jó megjelenés egyik fontos titka az önkritika. Ha ismered saját adottságaidat, könnyebben tudod leplezni a hátrányosabb és kiemelni az előnyösebb tulajdonságaidat.
Elegáns vagy más szóval – tisztelet. Megtisztelni a környezetet egy színvonalas megjelenéssel, befolyásolni tudod azt a képet, amit az ügyfél rólad alkot.

Legyél az ügyfél számára felejthetetlen és különleges, legyél képes pozitív, motiváló hatást gyakorolni a környezetedre!

3. Empátia – A beleérző képesség
Mi az az empátia és miért fontos?
Az empátia a beleérző képesség – a hostess feltudja ismerni az ügyfél érzéseit, az ügyfél helyébe tudja képzelni magát. Lényegében arra törekszik, hogy az ügyfél szemszögét is megismerje.
Az empátia az érzelmi intelligencia egyik igen fontos eleme, az empátia kapcsolja össze az egyént a többiekkel.

Az empatikus hostess könnyedén alakítja ki a csapatszellemet, növeli az együttműködést, a hatékonyságot és a lojalitást. Az empátia segítésével őszinte kapcsolatot tud kialakítani az ügyfelekkel, könnyebben megérti az ügyfelek igényeit, mélyül a bizalom és javul a kommunikáció.

Az empátia igazi lényege, hogy a hostess belép az adott ügyfél világába.
Az empátia segítségével a hostess jobban megérti, mi kell ahhoz, hogy hosszútávú, bizalmon alapuló kapcsolatot tudjon kialakítani az ügyfelekkel, a közvetlen munkatársaival, a környezetével.

* Az empátia típusai
Kognitív empátia – képesek vagyunk megérteni a másik szemszögét. A hostess kognitív empátiával rendelkezik, ha bele tudja képzelni magát az ügyfél helyébe, megérti az érzéseit, és tudja, mire gondol anélkül, hogy konkrétan érzelmileg kapcsolódnánk egymáshoz.
Emocionális empátia – a hostess át tudja érezni az ügyfél érzéseit. Átveszi az ügyfél érzelmeit, a hostess is ugyanazt érzi.
Együttműködő (szociális) empátia – törődés – a hostess meg tudja érezni, mit vár el tőle az ügyfél. A hostess képes az ügyféllel törődni, és konkrét lépéseket is hoz annak érdekében, hogy segítsen neki.

Az empátia kulcsfontosságú eleme az élmény orientált luxus piaci szolgáltatásoknak.
Az egyedülálló ügyfél élmények biztosításának, az ügyfél-elégedettségi szint növelésének egyik hatékony útja, a hostess empátia készségének fejlesztése.
Az Emerald Hostess programjaiban kiemelten kezeli az érzelmi intelligencia, azon belül az empátiás készség fejlesztését.
Az empátia fejleszthető. Az empátia tanulható és fejleszthető készség.

4. Problémamegoldó képesség
Kétféle gondolkodás létezik: az egyik létrehozza a problémákat, a másik pedig megoldja őket.
Sokan hajlamosak felnagyítani a problémákat, hosszan elemezgetni az okokat és panaszkodni.
Ennél sokkal hasznosabb hozzáállás a probléma helyett annak leggyorsabb és leghatékonyabb megoldásán gondolkodni.
A problémamegoldás első ránézésre meglehetősen egyszerű folyamatnak tűnik.
Kiemelten fontos, hogy a hostess az ügyfeleknek személyre szabott információkat nyújtson. Az ügyfelekkel kapcsolatos interakciói így hatékonyabbak lesznek és nagyobb vevői elégedettséggel, több sikerrel (nagyobb ügyfél hűség, folytonosan bővülő ügyfélkör, nagyobb bevétel és piaci részesedés, ..) járnak.
Első lépés – a probléma azonosítása (néha nem egyszerű feladat, mert pld. egy másik rejtett probléma okozza az eredeti problémát, …).
Probléma hatása az ügyfélre – ha a hostess megérti, hogy a probléma milyen hatással van az ügyfélre, ezzel elősegíti a feladatok rangsorolását és az ügyféllel való jobb kapcsolattartást.

Ne csak a problémát határozd meg félreérthetetlenül, hanem azt is, hogy az ügyfél mit szeretne vagy mit igényel.
Válaszd ki a legmegfelelőbb megoldást! Az ügyféllel ismertesd a megoldás részleteit, nyitottnak kell lenned a visszajelzésekre.
Készen kell állnod a jól átgondolt terv esetleges módosítására is, végül is az ügyfél döntése lesz a meghatározó. Az utolsó lépés a végrehajtás és az eredmény értékelése.

5. Jó megfigyelőképesség – Értő figyelem
A hostess sikerességének egyik igen fontos tényezője a jó megfigyelőképesség.
Minél fejlettebb ez a képességed, annál több információ fog a rendelkezésedre állni a helyes döntés meghozatalához.

Kimondottan jó hír, hogy a hostess már viszonylag kis erőfeszítéssel is látványosan fejlesztheti a megfigyelőképességét.
A jó kommunikáció nélkülözhetetlen, lényeges eleme a jó megfigyelő képesség.

Értő figyelem = Tudatos figyelem
Hallgatni arany, ez egy értékes közmondás a modern kommunikációban.
A hostess számára az ügyfél véleménye nagyon fontos, ezért meg kell tanulnia hallgatni. A hallgatásra helyezi a fő hangsúlyt, melynek segítségével jobb üzletet tud kötni, gyorsabban tudja megértetni magát az ügyféllel és értéket tud hatékonyan közvetíteni.

A fizikai jelenlét – legyél fizikálisan jelen a jelenben. A kommunikációnk több mint 75% -a nonverbális kommunikációból tevődik össze, vagyis a testtartásból, a mimikából, a gesztusokból, … melyekre általában csak spontán módon figyelünk oda.

A hostess az ügyfél elégedettségét a legegyszerűbben úgy tudja fokozni, ha az ügyfelet a középpontban állítja, tudatosan a fizikai jelenlét és a figyelem központjába emeli.

Emerald Hostess munkák a luxus piacon
Emerald hostess rendelkezik a a luxus piac igényeinek megfelelő magas-szintű készségekkel és kompetenciákkal!
Az Emerald Hostess Ügynökség elsőrangú, színvonalas, kifogástalan és emlékezetes hostess szolgáltatásokat nyújt a luxus szektorban működő ügyfelei részére.
Az Emerald Hostess képes felülmúlni az ügyfelei elvárásait. Proaktív, feltűnően jó megjelenésű hostesseink minden helyzetben képesek az ügyfél igények nemzetközi szintű teljesítésére.

Hostesseinek személyes kiválasztása során a hostess jelölt szakmai (hard skills) és a puha (soft skills) képességeit, készségeit felmérjük, a hostess kiválasztásánál fejlett HR módszerekre és ismeretekre is támaszkodunk.
A hostess szakmában sikeresen érvényesülni tudó hostess jelölteket keresünk, akik élni tudnak a különleges lehetőséggel és alkalmasak a luxus szektor által megkívánt magas minőségű munkaköri feltételeknek.

Az Emerald Hostess Ügynökség hostess szolgáltatásai elérhetők a világ leggazdagabb divat városaiban, a luxus szektor következő területein
Hostess Munkakörök és állások (részeletes információkat találsz a Szolgáltatások illetve az Információk menüpontokban

Luxus Áruházak és Designer Márka Shopok
* Sales Representative / Sales Associate – Értékesítési Munkatárs; * Sales Assistant – Értékesítési Asszisztens; * Promóciós Hostess;
Sales Consultant / Sales Advisor – Értékesítési Tanácsadó; * Customer Service Assistant – Vevőszolgálati Asszisztens, …
Luxus Hotelek
* Executive Lounge Hostess / VIP Lounge Hostess / Lounge Hostess; * Dining Hostess; * Hospitality Assistant; * Lobby Hostess; * Spa Hostess, …

Fine Dining Éttermek, Michelin-csillagos Éttermek
* Fine Dining Hostess; * Restaurant Hostess; * Welcome Hostess, …

Luxus Események és Rendezvények
* Event Hostess – Esemény Hostess; * Atmosphere Model / Hostess; * Trade Fair Hostess / Trade Show Hostess, …

Personal Hostess – Hostess Guided Tours
* Experience Hostess / Tour Hostess; * Personal Assistant; * Private Personal Shopper, …

Debrecen
Az Emerald Hostess Ügynökség nemzetközi hostess munkákra keres Debrecen és környékén (Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Hajdúnánás, Hajdúhadház, …) hostess jelentkezőket.

Debrecen egyetemi város – a Debreceni Egyetem mellett a városban sok középiskola (szakközépiskola, szakgimnázium, gimnázium,…) is működik. Debrecen ismert a színvonalas oktatásáról – felsőfokú (alap, mester, …) képzések (jogi, pedagógiai, turizmus-vendéglátás, bölcsész, kereskedelmi, orvosi, …), a középfokú képzések (közgazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi, vendéglátóipari, egészségügyi, …). Több középiskolában van két tanítási nyelvű oktatás vagy kiemelt óraszámban idegen-nyelv (angol, német) oktatás.

Debrecen a fiatalok kedvelt izgalmas, vibráló városa.
Az Emerald Hostess fiatal pályakezdőket, egyetemi hallgatókat keres igényes, megbízható és figyelemre méltó hostess munkákra!

Jelentkezz!
Ha ha vonz a high-end divat, a szépség kiskereskedelem, a luxus vendéglátás (5 csillagos hotelek, fine dining éttermek), a nemzetközi szintű rendezvények és események szervezése – nagy lelkesedéssel és motiváltan, csapatban és önállóan is képes vagy igényes hostess munkát végezni a luxus szektor területén. Várjuk fiatal pályakezdők, egyetemi és főiskolai hallgatók, főállású hostessek jelentkezését!

A kiválasztott tehetséges hostess jelentkezők számára az Emerald Hostess, többek között luxus munkakörülményeket, nemzetközi szintű hostess díjat (£10,00-12,00 /Hrs, kb 3.600 Ft/óra), rugalmas foglalkoztatást (alkalmi, ideiglenes, teljes vagy részmunkaidős, ..), és ingyenes képzéseket biztosít. Jelentkezz!